Hey, I promised you the shirt last time, didn't I?': Malom navijaču Rijeke Obregon poklonio dres nakon gotovo dva mjeseca od obećanja

Autor: Nikola Cvjetović 14.02.2024

obregon_dres

Osim golovima, ovim potezom silno je oduševio jednog devetogodišnjaka, te njegovog tatu, oba dugogodišnja strastvena navijača HNK Rijeka iz Zagreba!

Rijeka - Iz NK Rijeka objavili su poruku jednog navijača uz opasku 'da bi zaista bila šteta ne podijeliti'. Poruku i sjajnu Obregonovu gestu donosimo u nastavku...

Evo da podijelim s vama jedan poseban trenutak s utakmice protiv Gorice, a slažemo se, bilo ih je mnogo. Nakon utakmice s Lokomotivom u Kranjčevićevoj, sin i ja, kao veliki navijači Rijeke, pitali smo Obregona za dres. Jorge je odgovorio da je već podijelio, ali prvi idući put nakon Nove godine da će se sjetiti. Naravno, lijepo je zvučalo, makar smo od onda to pomalo i smetnuli s uma.

Pa ipak... Nakon onog potopa iz Noine arke, sin me zamolio da odemo do ograde na parkingu pozdraviti igrače. Koji otac ne bi djetetu ispunio želju, pogotovo, jer su dečki svojom igrom i zalaganjem po onim neljudskim uvjetima to i zaslužili. Nakon nekog vremena, u onom mraku parkinga stadiona u Velikoj Gorici, začulo se 'Hey, I promised you the shirt last time, didn't I?' (hej, obećao sam vam dres zadnji put, zar ne?), te je bacio dres preko ograde.

Ne znam koliko utakmica je Jorge taj dres nakon Nove godine sa sobom nosio, ali u svakom slučaju hvalevrijedan potez koji dokazuje kakav je silan karakter Jorge Obregon. Osim golovima, ovim potezom silno je oduševio jednog devetogodišnjaka, te njegovog tatu, oba dugogodišnja strastvena navijača HNK Rijeka iz Zagreba! Ovom pričom htio sam ukazati na karakter Jorgea, koliko čovjek drži do svoje riječi, te mentalitet igrača zbog kojeg ljudi vole Rijeku. Ako se dresovi moraju platiti, molim izuzeće za Jorgea, ako treba mi ćemo platiti za njega. Forza Fiume i još 14 kola do Champions league. Sretno našem klubu do kraja, čvrsto vjerujemo u titulu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...