HMNK RIjeka s deset pogodaka srušila Goricu

Autor: Nikola Cvjetović 27.01.2024

hmnk_rijeka_fc_split_trumm_2023__66_

- Danas nismo mogli vidjeti previše od futsala, jer je Gorica igrala sa zaista kratkom rotacijom i koncentrirala se isključivo na branjenje svoga gola, ali i takve utakmice treba odigrati i pobijediti.

Velika Gorica - Visoku pobjedu protiv Futsal Gorice upisala je ekipa HMNK Rijeka, a Mostarlić (AG), Radujković i Suton su u 40' postavili konačni rezultat od 3:10. Prvi je mrežu domaćina načeo Husarić u 3', zatim je u 7' izjednačila Gorica pogotkom Šestića u 7'. Suton je za 1:2 pogodio u 10', Radić je u 12' povisio na 1:3, a Matijević samo minutu kasnije na 1:4. Šestić je u 14' zabio za 2:4, da bi Murtić zabio u 29' i 36'. Cianci je postigao pogodak u 33', a Smolčić je za domaćine treći gol zabio u 38'.

- Vraćamo se u Rijeku s nova tri boda, bez ozljeda i kartona i to je jedino važno. Danas nismo mogli vidjeti previše od futsala, jer je Gorica igrala sa zaista kratkom rotacijom i koncentrirala se isključivo na branjenje svoga gola, ali i takve utakmice treba odigrati i pobijediti. Ispred nas je nova domaća utakmica, a u nedjelju u 19 sati na Trsat nam stižu MNK Jezera, poručili su iz HMNK Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...