HNK Orijent 1919 humanitarnom utakmicom na Pulcu otvorio 2. Malonogometni turnir Centra za rehabilitaciju Rijeka

Autor: Sanja Monar 18.05.2023

hnk_orijent-83169

Nakon utakmice nogometaši i delegacija HNK Orijenta proveli su vrijeme u podružnici Pulac uz druženje i fotografiranje s korisnicima Centra

Rijeka - Nogometaši HNK Orijent 1919. zajedno s trenerom Faustom Budicinom, trenerom juniora Sašom Peršonom te dopredsjednikom Marinkom Koljaninom, posjetili su danas Centar za rehabilitaciju Rijeka gdje su humanitarnom utakmicom u podružnici Pulac otvorili tradicionalni malonogometni turnir Centra. Centar za rehabilitaciju Rijeka- podružnica Pulac već drugu godinu, uz razna sportska događanja, organizira Turnir u malom nogometu za osobe s intelektualnim teškoćama, autizmom i pridruženim smetnjama a ekipu Centra čine korisnici poludnevnog boravka pod vodstvom fizioterapeuta Domagoja Babića.

hnk_orijent-17694

Nakon utakmice nogometaši i delegacija HNK Orijenta proveli su vrijeme u podružnici Pulac uz druženje i fotografiranje s korisnicima Centra, kojima su darovali i dres s potpisima igrača te ih razveselili pozivom na posljednju utakmicu sezone 3. kola protiv Dragovoljca koja je na rasporedu 3. lipnja. HNK Orijent već dugi niz godina pruža podršku Centru za rehabilitaciju Rijeka i osobama s teškoćama, a današnja humanitarna utakmica i dolazak igrača na Pulac odličan je primjer integracije osobama s invaliditetom u lokalnu zajednicu.

hnk_orijent_pulac
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...