HNK Rijeka: Četvrtak u znaku regeneracije

Autor: Portal Torpedo 11.07.2024

hnk_rijeka_pripreme-95473

Najvažnije je bilo regenerirati mišiće za nove napore koji slijede.

Rijeka - Nakon što su u srijedu nogometaši Rijeke odigrali prvu pripremnu utakmicu tijekom austrijskog dijela priprema i pobijedili mađarskog prvoligaša Spartacus rezultatom 3:1, četvrtak je bio u znaku regeneracije. Utakmica u srijedu izazvala je veliku fizičku potrošnju, iako je trener Željko Sopić svim igračima dao po 60 minuta (manje su igrali tek Babić koji je odigrao 45 minuta, Burčul i Majstorović koji su odigrali po 30 minuta, odnosno Valinčić koji je odigrao 15 minuta), velika vrućina po kojoj je odigrana utakmica vidno je iscrpila igrače.

Nakon nekoliko krugova oko travnjaka pristupilo se igrama s loptom u kojima su sudjelovali trener Sopić te njegov pomoćnik Đalović, poslije čega je cijela momčad otišla ohladiti noge u rijeku Enns koja teče odmah iza igrališta na kojem Bijeli treniraju. Neki Oni hrabriji poput Fruka, Čabraje, Gode i Todorovića su iskoristili priliku da pokažu svoje plivačke sposobnosti, drugi su ušli tek do pasa, treći sjedili u plićaku…

Najvažnije je bilo regenerirati mišiće za nove napore koji slijede. Najprije dva treninga u petak, a onda i subotnju utakmicu protiv Karlsruhera (17 sati).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...