HNK Rijeka danas igra protiv Primorja iz Ajdovščine

Autor: Marina Pauletić 06.07.2024

ivan_smolcic_rijeka_lille-01235 Foto: ilustracija

Izvjesno je da trener Željko Sopić neće imati na raspolaganju Bruna Godu.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u subotu 6. srpnja od 19 sati protiv slovenskog prvoligaša Primorja iz Ajdovščine odigrat će posljednju provjeru prije odlaska na središnji dio priprema u Schladming. Utakmica je zatvorena za javnost i bit će odigrana na pomoćnom igralištu u sklopu trening kampa budući da travnjak stadiona nakon obnove još nije spreman za korištenje. Dogovorom stožera dva kluba igrat će se 2×60 minuta.

Izvjesno je da trener Željko Sopić neće imati na raspolaganju Bruna Godu, rekonvalescenta nakon problema s pubičnom kosti, odnosno Lindona Selahija koji se još nije oporavio nakon grubog starta jednog igrača Kopera na prvoj pripremnoj utakmici ove sezone.

Trener Sopić gostima iz Slovenije suprotstavit će dvije momčadi kako bi počeo uigravati momčad za prvu službenu provjeru 25. srpnja protiv Paksija ili Corvinula u drugom pretkolu UEFA Europske lige.

Najznačajnija igračka poveznica Rijeke i Primorja je Adriano Fegic, Crujiff iz Ajdovščine, strijelac dvaju pogodaka u čuvenoj utakmici protiv Real Madrida.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...