[HNK Rijeka] Goran Gajzler novi je trener juniora Rijeke

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 19.01.2022

gajzler_HNK_Rijeka

Volim raditi i nogomet mi je doručak, ručak i večera, samo da taj dio energije prenesem na dečke i svi zajedno ćemo imati velike koristi, rekao je Gajzler.

Rijeka - Goran Gajzler novi je trener juniora HNK Rijeka. Gajzler će na klupi naslijediti Dragana Tadića koji je preuzeo Hrvatski dragovoljac.

– Prvi dojmovi su sjajni, osjećam se kao da sam već tu bio što donekle i jesam. Ljudi iz kluba su me lijepo primili, jako sam zadovoljan. Odradio sam već trening s juniorima. Dečki se čine odlični, jako su motorični, vrlo potentna i radna momčad. Čini mi se da tu ima jako lijepog štofa, da svi zajedno sašijemo jedno lijepo odijelo, rekao je Goran Gajzler koji je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Grobničan, Crikvenicu, Hrvatski dragovoljac, Dubravu, Maksimir i OŠK iz Omišlja.

– Već sam bio u razgovoru s Rijekom prošle zime, možda nije bio najbolji tajming. Evo sada se odlaskom Dragana Tadića u Hrvatski dragovoljac otvorila prilika i jako mi se sviđa sve što sam vidio. Volim raditi i nogomet mi je doručak, ručak i večera, samo da taj dio energije prenesem na dečke i svi zajedno ćemo imati velike koristi, zaključio je Goran Gajzler.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...