HNK Rijeka i Novi list potpisali ugovor o medijskoj suradnji

Autor: Nikola Cvjetović 21.05.2024

nk_rijeka_novi_list

- Na naše veliko zadovoljstvo Novi list i Rijeka potpisuju ponovo sporazum i mislim da je to fantastična stvar za grad, regiju i klub, predsjednik HNK Rijeka.

Rijeka – Hrvatski nogometni klub Rijeka i Novi list d.d. danas su potpisali ugovor o medijskoj suradnji.

HNK Rijeka i Novi list su jedni od najprepoznatljivijih su brendova u regiji, a simbolično je da je ugovor potpisan u press centru na Rujevici koji nosi ime Orlanda Rivettija, barda riječkog novinarstva koji je neke od svojih najupečatljivijih tekstova napisao upravo za Novi list.

- Na naše veliko zadovoljstvo Novi list i Rijeka potpisuju ponovo sporazum i mislim da je to fantastična stvar za grad, regiju i klub. Rijeka i Novi list surađuju puno godina i prije mog dolaska i svi mi od malena smo naučeni da čitamo Novi list i to je naš list, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

Ispred Novog lista suradnju je najavio Bojan Divjak, direktor Novog lista.

- Nama je drago da možemo povezati dva identitetska simbola ovog grada i regije, Novi list i Rijeku. Drago nam je da ćemo moći pratiti sve što Rijeka radi i vjerujem da će suradnja biti uspješna. Mi ćemo dati sve što je u našoj moći da populariziramo i približimo čitateljima sve što klub radi, rekao je Bojan Divjak, direktor Novog lista.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...