HNK Rijeka prisjetila se tragično preminulog glasnogovornika Rijeke, Davora Severa

Autor: Portal Torpedo 12.08.2023

davor_sever_-01458

Davor Sever poginuo je 2015. godine.

Rijeka - Prošlo je osam godina od pogibije glasnogovornika HNK Rijeke, Davora Severa koji je život izgubio u prometnoj nesreći na riječkoj zaobilaznici 11. kolovoza 2015. godine. HNK Rijeka tim se povodom prisjetila svoga preminulog člana, a njihovo priopćenje donosimo u cijelosti.

Na kraju dana nakon nove europske pobjede, prisjetimo se i našeg Davora Severa, glasnogovornika Rijeke, ali prije svega dragog prijatelja, koji nas je prije osam godina tragično napustio.

Teško je zamisliti ikog tko bi više od Davora uživao na dalekim Farskim otocima u pobjedi naše voljene Rijeke.

Njegov duh i vedrina ostale su u sjećanju svima nama koji smo imali čast poznavati ga i raditi s Davorom svaki dan.

Nitko tog 11. kolovoza 2015. nije mogao znati da ćemo se tada posljednji put pozdraviti, da će rutinski odlazak kući uoči trening utakmice biti posljednji put da smo se pozdravili. Povratka nažalost nije bilo.

Naša Rijeka je od odlaska Davora osvojila nekoliko trofeja, mi smo u svim uspjesima uživali zajedno uz sjećanje na našeg dragog kolegu koji nas je prerano napustio.

Godine polako prolaze, dani polako brišu tugu i bol zbog preranog gubitka, a ostavljaju u sjećanjima njegovih najmilijih zajedničke trenutke dobrote, veselja i smijeha iz vremena koje su zajedno proveli.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...