[HNK Rijeka] Prva HNL – juniori: Hajduk – Rijeka 1:0

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 07.03.2022

hnk_rijeka_hajduk_juniori

Riječani su u Split stigli oslabljeni, trener Goran Gajzler bio je bez usluga nekoliko važnih igrača koji su izostali zbog bolesti i ozljeda.

Rijeka - Juniori Rijeke poraženi su na gostovanju kod Hajduka (0:1) u utakmici 19. kola Prve HNL.

Riječani su u Split stigli oslabljeni, trener Goran Gajzler bio je bez usluga nekoliko važnih igrača koji su izostali zbog bolesti i ozljeda. Ključan trenutak na utakmici dogodio se u 66. minuti. Lazar je proigrao Čuića koji je pak gurnuo loptu za Nazora. Nogometaš Hajduka precizno je pogodio donji desni kut – 1:0.

Hajduk je bolje otvorio utakmicu, Rijeka se dobro branila i tražila svoju priliku iz kontre. Domaćin je u tom periodu dvaput pogodio okvir gola. Rijeka je bolje krenula u nastavak, Hajduk je imao prilike preko Čuića (47′) i Jakira (55′). Bijeli su krenuli po bod, ostao je žal za dvije odlične situacije u protivničkom kaznenom prostoru u kojima je prilika propala zbog zakašnjelih reakcija.

HAJDUK: Silić, Đolonga (od 57′ Hrgović), Prpić, Jurić-Petrašilo, Letaj, Lazar, Capan, Krolo (od 77′ Brajković), Jakir (od 63′ Nazor), Antunović (od 63′ Vrcić), Čuić (od 77′ Vladušić).

RIJEKA: Todorović, Posinković, Bodetić, Franković (od 46′ Radonić), Dujmović, Galešić, Bossi (od 46′ Ameti), Burčul, Gajzler, Coupland, Ricov (od 46′ Bilić).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...