HNK Rijeka: Prva provjera u novoj sezoni protiv Kopra

Autor: Sanja Tumara 29.06.2024

nk_rijeka_pripremem_2023__1_ Foto: ilustracija

Nakon serije teških treninga, igrače Željka Sopića testirat će petoplasirana momčad slovenske prve lige.

Rijeka - Nogometaši Rijeke trening utakmicom protiv slovenskog prvoligaša Kopra (subota, 19.00 sati, zatvoreno za gledatelje) zaključit će prvi puni tjedan ljetnih priprema. Nakon serije teških treninga dva puta dnevno, tijekom kojeg je naglasak bio na fizičkoj pripremi i podizanju aerobnih kapaciteta, igrače Željka Sopića testirat će petoplasirana momčad slovenske prve lige.

Igrači koji su od početka priprema u radu s momčadi već su na zavidnoj razini fizičke spreme, a trenera Sopića posebno može veseliti predanost mladih igrača koji su priključeni iz juniorske momčadi ili su vraćeni s posudbe. U konkurenciji će biti i igrači koji su se kasnije priključili momčadi, reprezentativci Stjepan Radeljić, Emmanuel Banda i Veldin Hodža, odnosno Nais Djouahra i Niko Gajzler koji su kasnije završili sa svojim prvenstvima.

Na utakmici protiv Kopra rezultat neće biti u prvom planu. Bijeli će trenirati i subotu ujutro, a ukupno će 24 igrača podijeliti minutažu. U konkurenciji za utakmicu neće biti Bruno Goda koji još nije sanirao ozljedu pubične kosti i Silvio Ilinković koji se oporavlja od ozljede iz finala Kupa BiH, kao ni Marco Pašalić koji je nakon Europskog prvenstva dobio slobodno do polaska prve momčadi na pripreme u Schladming.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...