[FOTO/VIDEO] Rijeka – Domžale 2:3; Bijeli poraženi u prvoj pripremnoj utakmici

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 12.01.2022

hnk_rijeka_domzale-46801

Trener Rijeke Goran Tomić dao je priliku svim raspoloživim igračima, dok za utakmicu nije mogao računati na nekoliko prvotimaca.

Rijeka - Nogometaši Rijeke poraženi su od Domžala 2:3 u prvoj pripremnoj utakmici odigranoj na terenima Stella Maris u Umagu.

Trener Rijeke Goran Tomić dao je priliku svim raspoloživim igračima, dok za utakmicu nije mogao računati na nekoliko prvotimaca što zbog lakših ozljeda i viroze.

Rijeka je povela u osmoj minuti, Murić je izborio slobodan udarac na 18 metara i onda sjajno pogodio – 1:0.

Domžale su izjednačile dvije minute kasnije, Perc je ubacio s lijeve strane, a Jakupović poentirao – 1:1.

U 28. minuti, nakon lijepog ubačaja, Jakupović je bio najviši, ali greda je spriječila gol.

Jakupović je ponovo bio u glavnoj ulozi u 33. minuti, nogometaš Domžala primio je loptu na 15 metara i pogodio iz okreta – 1:2.

Ni vodstvo Domžala nije dugo trajalo, Murić je u 35. minuti izveo kornera, Pišek je igrao rukom – penal za Rijeku.

Drmić je bio siguran izvođač – 2:2.

Rijeka je lijepu priliku imala i u 39. minuti, Vučkić je proigrao Murića, koji se riješio pratnje u kaznenom prostoru, ali njegov udarac desnom nogom obranio je vratar Domžala.

U nastavku akcije, nakon ubačaja iz kuta, lopta je kružila po kaznenom prostoru Domžala, ali nitko od nogometaša Rijeke nije uspio pospremiti loptu u mrežu.

U nastavku utakmice Domžale su imale priliku u 47. minuti, udarac Zogovića otišao je preko grede, dok je na drugoj strani Vučkić okušao udarac s 15 metara.

Domžale su povele u 64. minuti, Zogvićev udarac s desne strane kaznenog prostora Prskalo je obranio, ali nogometaš Domžala odbijanac je pospremio u mrežu – 2:3.

U samoj završnici (85′) Rijeka je imala priliku izjednačiti, nakon kontakta pao je Simčić, a Vidulin je pokazao na bijelu točku.

Bušnja je pucao, a vratar Mihelak obranio je udarac, te pokušaj Simčića sačuvavši pobjedu svojoj momčadi.

VIDEO

pocket icon

Nogometaši Rijeke poraženi su od Domžala 2:3 u prvoj pripremnoj utakmici

Više sa portala torpedo.media ...