[HNK Rijeka] Rijeka – Lokomotiva: u prodaji ulaznice za subotnji ogled

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 02.02.2022

navijaci_hnk_rijeka

Prodaja ulaznica će biti omogućena sve do popunjavanja 40% kapaciteta svake pojedine tribine, za ulaz na stadion potrebna je EU COVID potvrda.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Lokomotivu (Stadion HNK Rijeka, 17.05 sati) u utakmici 22. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Sukladno Odluci Nacionalnog stožera koja se odnosi na sportska natjecanja na otvorenom prodaja ulaznica će biti omogućena sve do popunjavanja 40% kapaciteta svake pojedine tribine.

Za ulaz na stadion potrebna je EU COVID potvrda. Djeca do 12 godina ne moraju posjedovati istu.

Ulaznice za utakmicu protiv Lokomotive, te polusezonske pakete možete kupiti od srijede do petka od 16 do 20 sati, te u subotu od 14 sati na zapadnoj blagajni, te od 15.30 sati na istočnoj blagajni.

Ulaznice za utakmicu protiv Lokomotive možete kupiti i online, a online možete kupiti i polusezonske pretplate na Moja Rijeka.

Pojedinačne cijene ulaznica pronađite na linku.

Cijene pretplata pronađite ovdje.

Testiranje
petak u Medicu od 7 do 19 sati
subota u Medicu od 7:30 do 13 sati, te na stadionu Rujevica od 14 sati do početka utakmice
cijena testiranje je 50 kuna
Navijači se prijavljuju preko aplikacije app.medico.hr te će se plaćanje moći izvršiti preko aplikacije ili direktno prilikom testiranja u gotovini ili karticom. Nalazi će biti poslani direktno na mail navijača ili će biti moguće nalaz isprintati na licu mjesta. COVID potvrde neće biti moguće izdavati na stadionu.

Kako bi mogli pristupili testiranju potrebno Vam je:

– Dokument s fotografijom,
– OIB,
– Personalizirana ulaznica za utakmicu/komplet ulaznica

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...