[HNK Rijeka] SN: Anton Krešić najbolji igrač, Goran Tomić najbolji trener 25. kola

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 01.03.2022

slavlje_poljud_hnk_rijeka

U ocjeni pripreme istaknuto je da je trener Rijeke još jednom pokazao izniman trenerski gen, te taktički nadmudrio trenera Hajduka neutraliziravši napad domaćina.

Rijeka - Anton Krešić, Domagoj Pavičić i Josip Drmić izabrani su u momčad 25. kola u izboru Sportskih novosti, dok je Goran Tomić ponio titulu najboljeg trenera kola.

Anton Krešić je ujedno ponio nagradu za najboljeg igrača kola. U ocjeni nastupa istaknuto je da je to njegova najbolja utakmica u dresu Rijeke, te da je bio nepremostiva prepreka za napadače Hajduka.

Uz sjajnu igru u obrani, Krešić je svojim drugim golom u dresu Rijeke potvrdio pobjedu na Poljudu, te je asistirao kod prvog gola. Za svoj nastup zaradio je ocjenu 7.5.

Odličnu utakmicu odigrao je Domagoj Pavičić koji je za svoj nastup također zaradio ocjenu 7,5. Josip Drmić ponovo se upisao u listu strijelaca i zaradio ocjenu – 7.

Goran Tomić je zaradio titulu najboljeg trenera kola, u ocjeni pripreme istaknuto je da je trener Rijeke još jednom pokazao izniman trenerski gen, te taktički nadmudrio trenera Hajduka neutraliziravši napad domaćina.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...