[HNK RIJEKA] Sretna nova 2022. godina!

Autor: Ivana Grabar 01.01.2022

novagodina-1536x768

Iz kluba čestitaju Novu i zahvaljuju svim navijačima, Armadi, sponzorima i poslovnim partnerima, službenim dobavljačima i medijskim pokroviteljima

Rijeka - Na stranicama HNK Rijeke izašla je čestitka i zahvale Uprave HNK Rijeke s predsjednikom Damirom Miškovićem koju prenosimo u cijelosti:

-Drage navijači i navijačice HNK Rijeka,

ususret 2022. red je da se osvrnemo i na godinu kojoj se bliži kraj, a u kojoj smo se ponovno našli pred mnogim izazovima i novim odlukama.
Uprava našeg kluba s predsjednikom Damirom Miškovićem zahvaljuje se, stoga, svim navijačicama i navijačima “Rijeke” od najmlađe dobi pa sve do naših umirovljenika koji su unatoč mnogim novim pravilima ipak nadvladali sve prepreke i dolazili bodriti “Rijeku” na njezin stadion. Tu su, naravno, i neumorne djevojke i dečki iz “Armade” koji su pravi primjer kako se Klub voli u dobrim i lošim vremenima.

Dakako, HNK Rijeka ne bi mogao puno bez svojih sponzora i poslovnih partnera koji, također, nisu posustajali tijekom cijele godine držeći leđa “Rijeci” iako je godina i njima bila jedna od težih. Na prvome mjestu, tu je naš generalni sponzor Sava osiguranje, a onda i svi ostali vrijedni sponzori koji su u riječkom nogometu pronašli kvalitetnu i čvrstu bazu za svoju promociju: SuperSport, Joma, Erste bank, Uniline, Adria Oil, JGL, Metis, OMP, DI Klana, Pivovara Daruvar, Arriva i Modern Line.

Veliko hvala i svim službenim dobavljačima HNK Rijeka te svim našim službenim Skybox i medijskim partnerima.
Zahvaljujemo i svim igračima koji su protekle godine igrali ili zaigrali za naš klub predstavljajući ga u zemlji i inozemstvu, svim licima koja su klub napustila prema novim prilikama na svojim profesionalnim putovima ostavljajući “Rijeci” mnogobrojne rezultate svoga rada, ali i svim nogometnim trenerima i stručnjacima koji su se velikoj obitelji HNK Rijeka pridružili u 2021.

Tu su, zatim, i polaznici našeg omladinskog pogona i njihovi roditelji, odnosno članovi obitelji zbog čijeg angažmana oko “Rijekinih” malih i mlađih nogometaša – naša Škola nogometa živi i raste unatoč svim preprekama modernog nogometa.

Najbolji sportski trenuci koje pamtimo iz 2021. poput pobjede protiv “Hiberniana” u kvalifikacijama Konferencijske lige, slavlja na Poljudu protiv “Hajduka”, dvije odlične utakmice protiv “Dinama” u prvenstvu te pobjeda u Maksimiru u Kupu kao i niz sjajnih golova i utakmica odigranih na Rujevici, oni su trenuci koje smo odabrali pospremiti u najbolja sjećanja na godinu koja curi, a sjećanja koja će nam biti krila za nove rezultate i nadanja u 2022.!

Još jednom, svim našim malim i velikim igračima, njihovim trenerima i stručnom osoblju, svim našim djelatnicama i djelatnicima, sponzorima i partnerima, našim navijačicama i navijačima kao i onima koji će “Rijeku” tek zavoljeti obilje zdravlja i sreće povodom Božića i Nove godine od srca žele svi članovi Uprave HNK Rijeka na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, stoji na kraju čestitke.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...