HNK Rijeka u travnju: u prodaji paket ulaznica za tri domaće utakmice

Autor: Sanja Monar 17.03.2023

armada_navijaci_hnk_rijeka Foto: Arhiva

Podržimo ih u završnici sezone na domaćem terenu u utakmicama u kojima će tražiti ključne bodove u borbi za mjesta koja vode u europska natjecanja...

Rijeka - Nogometaše Rijeke u travnju očekuju tri domaće utakmice protiv Osijeka (2. travnja, 15 sati), Šibenika (8. travnja, 19.10 sati) i Hajduka (16. travnja, 18 sati) uz pojedinačnu prodaju, vršit će se i prodaja paketa za navedene utakmice s kojim možete ostvariti uštedu.

Naši nogometaši odlično su otvorili drugi dio sezone i ponovo su u borbi za najviša mjesta. Podržimo ih u završnici sezone na domaćem terenu u utakmicama u kojima će tražiti ključne bodove u borbi za mjesta koja vode u europska natjecanja.

Web prodaja paketa i pojedinačnih ulaznica za Osijek počinje u petak 17. ožujka, a zbog reprezentativne pauze blagajne će ponovo početi s radom u ponedjeljak 27. ožujka. Blagajne će od ponedjeljka do petka raditi od 16 do 20 sati, te subotom od 9 do 13 sati.

U nedjelju, na dan utakmice protiv Osijeka, zapadna blagajna radit će od 12 sati, a istočna od 13 sati.

Paketi web prodaja: https://www.ulaznice.hr/web/event/60/644
Osijek web prodaja: https://www.ulaznice.hr/web/event/60/641

Povrat novca za paket ulaznica ili pojedinačnu ulaznicu iz paketa nije moguć. Za prijenos paketa na drugu osobu potrebno je kontaktirati klub na podrska@nk-rijeka.hr
Djeca do 16 godina imaju 50 popusta na cijenu paketa ulaznica.

Cijenu paketa možete pronaći u tablici

hnl_ulaznice_hnk_rijeka
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...