HNS predstavio raspodjelu sektora predviđenih za navijače klubova finalista

Autor: Sanja Monar 17.04.2023

wp-content/uploads/2019/09/nogomet-lopta-travnjak-ilustracija.jpgIlustracija


Svaki klub dobit će 30,5 posto kapaciteta stadiona - za navijače Hajduka će biti dostupna četiri sektora na istočnoj tribini, a za navijače Šibenika sjeverna tribina stadiona na Rujevici.

Zagreb - Održan je sastanak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza s delegacijama Hajduka i Šibenika, klubova koji su izborili nastup u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

-Predstavnike klubova finalista te HNK Rijeke kao kluba domaćina pozdravili su predsjednik Povjerenstva za SuperSport Hrvatski kup Davor Ivić, izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina i voditelj natjecanja Neven Šprajcer, prenosi HNS.

-Čestitam finalistima na plasmanu u finale koje je kruna naše klupske sezone. Pripremit ćemo sve tako i bude, a vjerujem da će i momčadi svojom igrom, angažmanom i ponašanjem uveličati tu predstavu. Rijeka će se zasigurno pokazati kao dobar domaćin, a mi ćemo kao organizatori učiniti sve da finale bude na visokoj razini, poručio je izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina.

Kako dalje prenosi HNS, match managerica utakmice, Helena Puškar, predstavila je klubovima detalje organizacije finalne utakmice koja će biti održana 24. svibnja na stadionu HNK Rijeka. Na sastanku je također predstavljena raspodjela sektora predviđenih za navijače klubova finalista. Svaki klub dobit će 30,5 posto kapaciteta stadiona - za navijače Hajduka će biti dostupna četiri sektora na istočnoj tribini, a za navijače Šibenika sjeverna tribina stadiona na Rujevici. Cijene ulaznica za navedene navijačke tribine bit će 20 eura.

-Oba kluba će također imati dostupna po jedan sektor na zapadnoj tribini, a cijena ulaznica za te sektore iznosit će 25 eura. Ulaznice za navijačke sektore prodavat će se izravno putem klubova, a prodaju i distribuciju ostalih ulaznica organizirat će Hrvatski nogometni savez. Početak prodaje ulaznica predviđen je početkom svibnja, a HNS i klubovi finalisti pravovremeno će objaviti detaljne informacije o načinu i vremenu prodaje ulaznica, istaknuli su iz HNS-a.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...