Incident na Rujevici, Livaja izgubio živce

Autor: Portal Torpedo 05.06.2023

marko_livaja_2023_reprezentacija_rujevica

Hrvatski reprezentativac izgubio je živce zbog niza uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribine.

Rijeka – Na današnjem trening hrvatske reprezentacije na Rujevici došlo je do incidenta. Marko Livaja izgubio je živce zbog niza uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribine. Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se verbalno obračunao s onima koji su mu dobacivali. Za njim su potrčali i drugi igrači, ali i Vedran Ćorluka, koji je smirio situaciju, pišu Sportske novosti.

Odmah su reagirali zaštitari i policija na tom dijelu tribina pa je sve ostalo samo na obostranom dovikivanju. "Smeće jedno, marš iz reprezentacije" i "pogledaj stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu koju ste napravili", vikali su oni koji su isprovocirali Livaju. Aludirali su na štetu koju je na finalu Kupa napravila Torcida.

Podsjetimo odakle ovo tjeranje iz reprezentacije koje je Livaja morao slušati tijekom današnjeg treninga. Glavna vijest nakon finala Kupa između Hajduka i Šibenika bio je baš Livaja. Najbolji igrač Bijelih je poveo navijanje pjesmom koja sadrži elemente nasilja, čime je uvrijedio navijače Šibenika. Uskoro su za Livaju stigle loše vijesti jer je HNS protiv njega pokrenuo disciplinski postupak, stoji na Index.hr.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...