Juniori Rijeke poraženi od Mladosti

Autor: Nikola Cvjetović 13.04.2024

Juniori_Rijeka-70152

Gosti iz Ždralova jedini dolazak u kazneni prostor Rijeke u prvom poluvremenu okrunili su pogotkom.

Rijeka - Juniori Rijeke poraženi su od Mladosti rezultatom 0:1 u utakmici 23. kola Prve NL. Gosti iz Ždralova jedini dolazak u kazneni prostor Rijeke u prvom poluvremenu okrunili su pogotkom. Vučetić je u kaznenom prostoru malo zakasnio na dubinsku loptu prema jednom od gostujućih napadača i dotaknuo ga koliko je trebalo da izgubi kontrolu i skrivi kazneni udarac. Perić je bio sigurni izvođač za 0:1.

Značilo je to da će igrači Gorana Gajzlera imati težak zadatak protiv organizirane gostujuće momčadi koja je iskoristila iskustvo u svojim redovima (u momčadi su imali tri igrača rođenih 2004. godine) i branila vodstvo.

Pokušaji Čambera glavom (13’, 44’), udarac Medojevića sa 16 metara kojeg je gostujući vratar odbio u korner (36’) i dva pokušaja Valinčića koji na drugoj vratnici nije najbolje zahvatio dva kornera Butića bili su jasan pokazatelj da će Bijeli i u nastavku tražiti izjednačenje. Blizu su bili početkom nastavka, a najbolja situacija stigla je već u 53. minuti kada je Bužić s lijeve strane poslao prizemni ubačaj na prvu vratnicu, a Medojević iz obećavajuće situacije pucao preko gola. U 74. minuti novu veliku priliku imao je Jakac koji je s 15-ak metara iz voleja pucao preko gola, pa onda i četiri minute kasnije kada je dobro postavljeni vratar Mladosti zaustavio udarac glavom Peranovića, nakon ubačaja Kitina s lijeve strane. U 88. i 90. minuti s 20-ak metara pokušao je i Murica, ali gosti su sačuvali puni plijen iako su tijekom 90 minuta samo dva puta ozbiljnije ušli u domaći kazneni prostor.

U idućem kolu juniorska momčad gostuje kod Sesveta.

Rijeka – Mladost 0:1

RIJEKA Igralište u kampu HNK Rijeka. Sudac: Luka Milković. Stijelac: 0:1 Perić (16’-11m),

RIJEKA: Vučetić, Peranović, Bužić (od 54’ Mikloš), Kitin, Valinčić, Zubović, Blečić, Žlibanović (od 83’ Murica), Butić, Medojević (od 54’ Došen), Čamber (od 54’ Jakac).

MLADOST: Orlović, Rešetar, Antić (od 90’ Stanojević), Krešić, Tomić (od 46’ Barberić), Perić (od 90’ Ageja), Zubović, Mihalj, Begić, Kraljević (od 90’ Munđer), Ivančan (od 46’ Jaković).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...