[VIDEO] Juniorski teniski turnir “Kvarner junior open 2022.” službeno otvoren

Autor: Andrea Načinović 05.04.2022

Kvarner_Junior_Open_2022__marceljeva_draga__1_

Povodom međunarodnog turnira u Rijeku je pristiglo više od 180 natjecatelja iz dvadesetak zemalja.

Rijeka - Od 2. do 10. travnja na terenima Teniskog kluba Kvarner održava se međunarodni turnir za mlade tenisačice i tenisače do 16 godina, ove godine trinaestu godinu zaredom.

Kvarner_Junior_Open_2022__marceljeva_draga__4_ Sandro Brusich

„Nakon dvije duge pandemijske godine ove se godine turnir brojem sudionika vraća u okvire na koje smo navikli i vjerujem da će sudionici također biti zadovoljni“, istaknuo je predsjednik TK Kvarnera Sandro Brusich na službenom otvorenju te se zahvalio Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji na podršci koju pružaju turniru svake godine.

Na otvorenju koje se održalo na teniskim terenima kluba Kvarner, natjecateljima su se obratili i pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Zdravko Ivanković te Suzana Badurina ispred Primorsko-goranske županije.

Kvarner_Junior_Open_2022__marceljeva_draga__3_ Suzana Badurina, Zdravko Ivanković i Sandro Brusich

Pročelnik za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Zdravko Ivanković poželio je natjecateljima puno sportske sreće i ugodan boravak u Rijeci. „Nadam se da ćete iz našega grada otići s lijepim uspomenama i vratiti se i sljedeće godine“, poručio je Ivanković.

Završnica turnira odigrat će se u nedjelju.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...