Karate: Laura Lisac državna prvakinja u mlađim seniorkama -61 kg

Autor: Sanja Tumara 25.04.2022

wp-content/uploads/2019/10/laura_lisac-FB.jpegArhiva

Mladu karatisticu s Viškova već u svibnju čeka još jedan kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo koje se održava u lipnju u Pragu.

Viškovo – Mlada karatistica Laura Lisac iz Viškova s nepunih osamnaest godina postala je državna prvakinja na Prvenstvu Hrvatske u borbama za kadete, juniore i U-21 2022. u Samoboru. Medalju je osvojila u kategoriji mlađe seniorke -61 kg, u vrlo jakoj konkurenciji. Laura je članica Karate kluba Sokol Split, a ovo joj je sedmi put da u raznim kategorijama postaje državna prvakinja! Podsjetimo, 2019. godine Laura je na Svjetskom prvenstvu u Čileu uzela brončanu medalju.

Laura Lisac u svojoj karijeri već je morala pauzirati nakon ozljede, ali vratila se i ponovno osvaja medalje. Očito joj je boravak u španjolskom Toledu početkom travnja s nacionalnom reprezentacijom bio velik poticaj pred Državno prvenstvo. Već u svibnju mladu karatisticu čeka još jedan kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo koje će se održati u lipnju u Pragu. Lauri čestitamo i želimo da se uspije kvalificirati za EP!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...