KK Zamet najavio Festival košarke najmlađih i projekciju filma o Draženu Petroviću „Naš mali“

Autor: Sanja Tumara 05.06.2024

zamet_kosarkasko_igraliste_film_drazen_petrovic__1_

Petak, 7. lipnja, izabran je simbolično, jer je to godišnjica smrti našeg košarkaškog velikana, neponovljivog Dražena Petrovića.

Rijeka – U petak 7. lipnja na igralištu Košarkaškog kluba Zamet u 18.00 sati počinje Festival košarke naših malih polaznika Košarkaškog vrtića Zamet, koji broji 76 djece. Nakon toga, u 21 sati, počinje projekcija dokumentarnog filma “Naš Mali“, o Draženu Petroviću, autorice Ivane Guberine. Datum nije slučajno izabran, projekcija je simbolično na godišnjicu Draženove smrti“, istaknuo je Milan Vukajlović u ime organizatora, Košarkaškog kluba Zamet.

„Ovo organiziramo nakon pet godina košarkaškog vrtića. Ideja nam je bila vrtićku djecu uključiti u sport. Ovdje se sportom bave kroz igru i glazbeno-sportske aktivnosti. Broj djece je sve veći, a jedni su nam problem uvjeti jer je djece sve više, a na Zametu imamo malu dvoranu. Cilj nam je bio okupiti i djecu i roditelje i roditelji to prepoznaju i vide uživanje djece“, kazao je voditelj košarkaškog vrtića Vladimir Matošević.

Košarkaški klub Zamet projekt Košarkaškog vrtića predstavlja u suradnji sa sponzorom projekta, Konzumom, pa je konferenciji bila nazočna i pomoćnica direktora Konzuma - regija Zapad Miljana Ljubić - Gojković.

drazen_petrovic_cover
zamet_kosarkasko_igraliste_film_drazen_petrovic__3_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...