Koljanin: Rezultati na polusezoni su iznad očekivanja, nemamo nikakvih imperativa u nastavku

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 04.01.2022

Orijent_03

"Nedostaje nam pet, šest bodova da ostanemo u ligi. Kada to ostvarimo, pokušat ćemo ostati stabilni, a sve drugo što nam se ponudi prihvatiti ćemo objeručke", istaknuo je Edo Flego.

Orijent_01

Rijeka - Nogometaši NK Orijent 1919, trenutno vodećeg na drugoligaškoj ljestvici, u srijedu započinju pripreme za nastavak sezone. Trenirati će negdje u regiji, dok će pripreme obaviti kod kuće a već je dogovoreno čak šest utakmica i to sa Crikvenicom, Grobničanom, Karlovcem, Domžalama i ljubljanskom Olimpijom1. Iako su okolnosti drugačije nego na početku sezone, mišljenja je Edo Flego, sve drugo ostaje isto.

"Najvažnije je da se dobro spremimo, ne želimo pričati o prošlosti, niti se želimo previše zamarati s budućnosti. Tako ćemo se pripremati za svaki trening a onda ćemo razmišljati o prioritetima. Nedostaje nam pet, šest bodova da ostanemo u ligi. Kada to ostvarimo, pokušat ćemo ostati stabilni, a sve drugo što nam se ponudi prihvatiti ćemo objeručke", istaknuo je trener Orijenta.

Upravo je Edo Flego, zajedno sa stručnim stožerom i dakako igračima, prema mišljenju dopredsjednika Marinka Koljanina, najzaslužniji da su očekivanja za ovu sezonu za sad nadmašena.

Orijent_02

"Mladi igrači afirmirali su se uz dvojicu starijih igrača Švrljugu i Tadejevića, afirmirali su se igrači prvoligaških kvaliteta, Mulac i Fatić. Očekujemo da će igrači koji su manje igrali biti bolji na proljeće, nemamo nikakvih imperativa, uprava će osigurati sve što bude potrebno ako dođemo u situaciju da borimo za vrh", naglasio je Koljanin.

"Orijent 1919 zadnje tri godine pokazuje kako se može napredovati oslanjajući se isključivo na igrače iz svoje regije pri čemu je važno da svaki iskorak bude financijski održiv, odnosno da klub ne stvori ni jednu kunu duga. Ponosni smo da je Orijent 1919 postao primjer da se s manje novaca i više entuzijazma može ostvariti dobar rezultat", zaključio je Koljanin.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...