Kreće Rijeka Outdoor sezona uz trail, bike i triatlon

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 16.09.2022

wp-content/uploads/2021/07/Triatlon-Preluk-TK-Matulji-2021-002.jpg

Dodatnog programa neće nedostajati pa se pozivaju i mladi i rekreativci svih uzrasta da se pridruže u akvatlon utrkama (plivanje i trčanje).

Rijeka - Rijeka Outdoor aplikacija za zaljubljene u prirodu Rijeke i Riječkog prstena poziva vas u nedjelju 18. rujna na trail događaj Čarobne ponikve u Bakru i bike događaju Jelenjski đir u Jelenju. Najavljuju također i posebni događaj, Prvenstvo Hrvatske u supersprint triatlonu u Kostreni koji će se održati u subotu 24. rujna.

- Dođite na šetnju Čarobne ponikve u Bakru i istražite bakarsko zaleđe, ne propustite posjetiti prirodni fenomen u Ponikvama i upoznati njene brojne ljepote i bogatstvo raznolikosti na 8,5 kilometara dugačkoj edukativnoj stazi. Otkrijte rijedak krški fenomen povremenog jezera koje nastaje i nestaje. Sjednite na biciklu i uživajte u Jelenjskom điru kroz netaknutu prirodu Jelenja, pratite našu nepresušnu Rječinu sve do izvora, ali i predivne motive ovog kraja kao Gašparov mlin, Zavičajni muzej, Kovakija te Trg Mlikarice, pozivaju iz TZ Rijeka.

A za sve sportaše i zaljubljenike budite dio ili navijači na Prvenstvu Hrvatske u supersprint triatlonu u Kostreni. Očekuje se više od 200 natjecatelja koji će se boriti za titulu državnog prvaka i koji će plivati, trčati i voziti biciklu po Kostreni. Dodatnog programa neće nedostajati pa se pozivaju i mladi i rekreativci svih uzrasta da se pridruže u akvatlon utrkama (plivanje i trčanje).

Više informacija o projektu Rijeka Outdor možete pronaći na www.RijekaOutdoor.com.

wp-content/uploads/2018/07/triatlon-preluk-2018-4.jpg
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...