Kupi paket ulaznica i podrži Rijeku protiv Osijeka, Dinama i Hajduka

Autor: Ivana Grabar 29.03.2022

navijaci_glavna1

Cijene derbi paketa možete pronaći u tablici na dnu teksta.

Rijeka - U srijedu 30. ožujka HNK Rijeka počet će s prodajom paketa za preostale četiri domaće utakmice Hrvatski telekom Prve lige u kojima bijele očekuju ogledi protiv Dinama, Osijeka, Hajduka i Hrvatskog dragovoljca.

U zanimljivoj završnici neizvjesnog prvenstva bijele na domaćem travnjaku očekuju čak tri derbija s momčadima iz vrha ljestvice. Cijene derbi paketa možete pronaći u tablici na dnu teksta. Derbi paket ulaznica možete kupiti i online.

Ujedno, od srijede 30. ožujka na blagajnama možete kupiti i pojedinačnu ulaznicu za ogled s Dinamom, a istu možete osigurati i online. Pojedinačne cijene možete pronaći na linku.

U ovom trenutku poznati su termini utakmica protiv Dinama (10. travnja, 20 sati) i Osijeka (23. travnja, 20 sati). Za utakmice protiv Hajduka (7. svibnja) i Hrvatskog dragovoljca (21. svibnja) zasad je naveden samo okviran termini i točan datum i satnica bit će objavljeni naknadno.

Povrat novca za paket ulaznica ili pojedinačnu ulaznicu iz paketa nije moguć. Za prijenos paketa na drugu osobu potrebno je kontaktirati klub na podrska@nk-rijeka.hr. Djeca do 16 godina imaju 50 popusta na cijenu paketa ulaznica.

Za ulaz na stadion za navedene utakmice nužno je predočiti COVID potvrdu. Točni termini testiranja na COVID u Medicu uoči svake utakmice bit će objavljeni na svim službenim komunikacijskim kanalima HNK Rijeka.

Radno vrijeme blagajni bit će od ponedjeljka do petka od 16 do 20 sati, te subotu 9 do 13 sati.

ulaznice_4
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...