Labrović se dodatno približio Vargiću

Autor: Marina Pauletić 24.04.2024

hnk_rijeka_nediljko_labrovic

Riječki vratari Nediljko Labrović i Martin Zlomislić imaju trenutni niz od devet utakmica bez primljenog gola.

Rijeka - Nediljko Labrović popravio je svoj rekord minuta bez primljenog pogotka u HNL-u i nakon pobjede protiv Gorice zaustavio se na 630 minuta čiste mreže! Ovim učinkom Labrović je preskočio Mladena Žganjera koji je imao 622 minute bez gola i sada mu za nadmašiti Ivana Vargića i njegovih 783 minuta bez primljenog pogotka nedostaju još 154 minute.

Posljednji pogodak koji je primio bio je iz kaznenog udarca na gostovanju kod Dinama u 24. kolu SuperSport HNL-a što znači da njegov niz bez primljenog pogotka iz igre sada traje 1065 minuta.

Ako ćemo gledati sve službene utakmice, riječki vratari Nediljko Labrović i Martin Zlomislić imaju trenutni niz od devet utakmica bez primljenog gola.

Labrović se uz to dodatno približio Ivanu Vargiću i Andreju Prskalu i po broju utakmica bez primljenih pogodaka u jednom prvenstvu budući da su u sezonama 2015./2016. i 2016./2017. imali 21 utakmicu bez gola. Labrović je trenutno na 18 prvenstvenih utakmica bez primljenog pogotka.

Koliko je vrijedna aktualna brojka ilustrira i podatak da je Labrović trenutno u top šest europskih vratara po broju utakmica bez primljenog pogotka. Ispred Labrovića nalaze se Vytautas Cerniauskas iz litavskog Panevezysa s 24 utakmice bez primljenog pogotka, Karl Andre Vallner i Evert Grunvald iz estonskih klubova Levadija i Flore te Jevgenijs Nerugals iz latvijskog RFS-a s 20 utakmica bez primljenog pogotka, odnosno Rohan Ferguson iz Larne FC u Sjevernoj Irskoj koji je na 19 utakmica bio bez primljenog pogotka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...