Ljubljana cijela plavo-bijela - NK Rijeka objavila upute za navijače

Autor: Portal Torpedo 28.08.2024

nk_rijeka_corvinul_europa_liga_2024_drugo__3_

Za potrebe gostujućih navijača osiguran parking P+R Parkirišče Žale V...

Rijeka - Nogometaši Rijeke u četvrtak gostuju u Ljubljani kod NK Olimpija (Stadion Stožice, 19 sati) u utakmici playoffa Konferencijske lige.

Ulaznice za tribinu namijenjenu navijačima Rijeke rasprodane su prvog dana, a u prodaji je bilo 802 ulaznice odnosno pet posto kapaciteta stadiona.

Ovim putem ujedno obavještavamo sve navijače Rijeke da je za potrebe gostujućih navijača osiguran parking P+R Parkirišče Žale V. čiju lokaciju možete pronaći na linku – https://g.co/kgs/U1eD4dh

Parking će biti otvoren od 16 sati i tri sata nakon završetka utakmice. S navedenog parkirališta će navijači biti prepraćivani na stadion.

Ulaz na gostujuću tribinu otvoren je od 16:30 sati.

Za navijače koji će dolaziti neorganizirano, predložena su mjesta okupljanja na odmaralištima uz cestu izvan Ljubljane, otkud će u pratnji policije biti prepraćeni do ranije navedenog parkirališta i stadiona, i to:

za one koji putuju cestovnim pravcem A1 ( iz smjera Kopra (Slo) ili GP Rupa (Hr)), predloženo mjesto okupljanja je odmaralište Lom (Počivalište Lom), koje se nalazi na 15-20 km jugo-zapadno prije Ljubljane;
za one koji putuju cestovnim pravcem A2 (iz smjera Metlike, Črnomelj, Vinica (Slo)), predloženo mjesto okupljanja je odmaralište Podsmreka (Počivalište Podsmreka), koje se nalazi na 15-20 km istočno od Ljubljane.

Radi pravovremenog dolaska na stadion preporuča se dolazak do navedenih lokacija najkasnije do 15:45 sati, otkud će bit uz policijsku pratnju prepraćeni na ranije spomenuto parkiralište. Za putovanje od navedenih mjesta okupljanja do parkirališta Žale trajat će oko 45 minuta, ovisno o prometnoj situaciji.
Zabranjen je unos sljedećih predmeta na stadion:

Svih predmeta koji se mogu upotrijebiti kao sredstva pogodna za napad (noževi, bodeži, palice i sl.)
Alkohola i droge
Pirotehnike
Lasera,
Velikih torbi i ruksaka
Kišobrana
Boca, limenki i slično

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...