Lovro Kitin debitirao u prvoj momčadi

Autor: Sanja Tumara 20.05.2024

lovro_kitin_hnk_rijeka-26710 Foto: HNK Rijeka

Lovro je 17-godišnjak koji još uvijek ima pravo nastupa za kadetsku momčad, ali cijelu sezonu je odradio igrajući u juniorskoj konkurenciji i trenirajući s prvotimcima.

Rijeka - Lovro Kitin, daroviti branič Rijeke, na utakmici 35. kola SuperSport HNL-a u Osijeku upisao je svoj prvi službeni nastup za seniorsku momčad našeg prvoligaša. U 84. minuti trener Željko Sopić s travnjaka je povukao Alena Grgića i u završnici ukazao povjerenje mladom Kitinu koji je, iako po vokaciji središnji branič, zauzeo mjesto na desnom boku.

Lovro je 17-godišnjak koji još uvijek ima pravo nastupa za kadetsku momčad, ali cijelu sezonu je odradio igrajući u juniorskoj konkurenciji i trenirajući s prvotimcima za koje je odigrao i neke pripremne utakmice. Sada je dočekao i priliku za debi u SuperSport HNL-u.

Kitin je s Paga, prvi klub bio mu je NŠK Pag u kojem je prve nogometne korake napravio sa sedam godina. Nastupajući za HNK Zadar, u čije je redove prešao s 12 godina, njegov potencijal prepoznala je Rijeka te je došao na Kvarner i sada upisao premijerni nastup u prvoj momčadi. Svi se nadamo prvi od mnogih…

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...