Lovro Paparić zahvalio se hrvatskoj reprezentaciji pa potpisao za Partizan: ‘Smatram da je bilo dosta šikaniranja kroz ove pripreme reprezentacije‘

Autor: Nikola Cvjetović 17.08.2022

lovro-paparic-31584 Lovro Paparić

Paparić u Partizan dolazi nakon jedne sezone u grčkom Vouliagmeniju, u koji je stigao iz riječkog Primorja, gdje je i započeo karijeru.

Rijeka - Izbornik Hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak prekjučer je objavio popis 19 vaterpolista za naredni ciklus priprema koji će se obaviti u Šibeniku od 15. do 19. kolovoza, a nakon čega će nacionalna momčad na turnir u Beograd na kojem će sudjelovati Srbija, Hrvatska, Italija i Francuska.

Tucak je skratio prvotni popis za četiri igrača, a na poziciji centra izvisio je Lovro Paparić (23), ispred kojeg su ostali Josip Vrlić, Ivan Krapić te Antonio Dužević. Mladi, 23-godišnji vrlo nadareni riječki centar, koji je prošlih sezona igrao za atenski Vouliagmeni, Lovro Paparić, izvijestio je čelnike da se ne vidi ovog trenutka među Barakudama.

lovro-paparic-vk-primorje Lovro Paparić

- Poslao sam mail Savezu, ali nije da nisam zainteresiran, uvijek sam na raspolaganju Hrvatskoj i Savezu, ali smatram da je bilo dosta šikaniranja kroz ove pripreme reprezentacije. Dovoljno je pogledati moje rezultate na pripremama. I plivački i fizički dio, dakle, u teretani, rezultati su vrlo dobri. To bi, mislim, trebao biti preduvjet da se igraču da određena minutaža, prilika da pokaže nešto u utakmici. Tu priliku nisam imao. Cijele me se pripreme nekako micalo sa strane, možda ubacilo koje dvije minute u neku utakmicu. Po tome sam vidio da je odluka donesena puno prije tih priprema. Nisam bio time zadovoljan i to sam napisao u mailu. Dakle, nisam se ja zahvalio reprezentaciji, ali dok se nešto ne promijeni, ne želim biti tamo. Nadam se da će se u budućnosti nešto promijeniti i da ću biti u krugu reprezentacije jer ja to i želim, izjavio je Lovro za Sportske novosti.

U međuvremenu je Paparić pronašao i novi klub te će postati igrač Partizana. Tamo dolazi nakon jedne sezone u grčkom Vouliagmeniju, u koji je stigao iz riječkog Primorja, gdje je i započeo karijeru.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...