Malonogometaši Rijeke ove subote igraju derbi kola - u pomoć im stiže Armada

Autor: Nikola Cvjetović 19.10.2023

hmnk_rijeka_nova_sezona_trsat_fetic__1_ Ilustracija - arhiva

Utakmica se igra u subotu od 19 sati u Dvorani mladosti.

Rijeka - Malonogometaši Rijeke u 4. kolu 1. HMNL u subotu (21. listopada) s početkom u 19 sati igraju protiv Nove Gradiške u Dvorani mladosti na Trsatu. U derbiju kola borit će se za sam vrh ligaške tablice.

- U subotu nas očekuje derbi, u goste nam dolazi odlična ekipa Gradiške s puno igrača koji imaju prvoligaškog iskustva. U prva tri kola su pokazali da su s razlogom među najboljima, ali mi igramo doma, pred našom publikom i Armadom tako da tri boda moraju ostati u Rijeci. Ovom prilikom pozivam sve da dođu u subotu u Dvoranu mladosti i podrže nas – rekao je malonogometaš Rijeke Alen Fetić, trenutno najbolji strijelac 1.HMNL.


Na ovu tešku utakmicu na Trsatu Riječanima stiže i pomoć, riječka Armada.

- Ove subote naše dečke čeka teška domaća prvenstvena utakmica, direktna borba za prvo mjesto i susret s jedinom neporaženom momčadi u dosadašnjem dijelu prvenstva. Mi se nadamo da će dečki nastaviti s igrom koju su prezentirali u prva tri kola i da će i nakon ovog vikenda Rijeka predvoditi ljestvice u HNL-e i Prve HMNL-e. Na nama je da još jednom pružimo podršku onako kako samo mi znamo, glasno i ponosno od prve do zadnje minute! Da osim u 1. HNL, pokažemo da smo najjači i jedinstveni i u 1. HMNL, poručili su iz Armade.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...