Malonogometni turnir Rijeka Open - finale danas u 21 sat

Autor: Nikola Cvjetović 07.01.2024

rijeka_open_mali_nogomet

Polufinala kreću od 19 sati, a finale je na rasporedu u 21 sat.

Rijeka - Danas s početkom u 16 sati igra se završnica malonogometnog turnira Rijeka Open. U dvorani Dinko Lukarić na Kozali očekuju se susreti četvrtfinala, polufinala i finala.


- Daleko najuzbudljiviji dan turnira je iza nas u kojem smo vidjeli osam zaista kvalitetnih susreta, a dvorana je eruptirala kada je ekipa Foto Kurti Mocca na penale izbacila Labinjane Okić grupu & A.O.Trumić. Najveće iznenađenje turnira, sjajni juniori Futsal Pule, vođeni sa klupe predsjednikom Futsal Pule Valterom Cetinom, još su jednom iznenadili sve pa i sebe same pobijedivši iskusni Moretto. Sada ih čeka prvi favorit turnira i branitelj naslova, prvoplasirana ekipa slovenske 1. lige Futsal Siliko, koja na turniru nosi ime sponzora AMteam. Tako da ćemo gledati jedan istinski futsal dvoboj u kojem su Slovenci ogromni favoriti.
Svi ostali susreti četvrtfinala su vrlo neizvjesni, barem na papiru, tako da nas sigurno čeka pravi spektakl, mnoštvo lijepih poteza, uzavrelih strasti, sigurno puno kartona i vjerujemo top atmosfera i pjesma sa tribina. Danas dolazi profi fotograf, žao nam je da sa jučerašnjeg dana nemamo više dobrih fotki, jer je Dinko bio stvarno prekrasno ispunjen, a pjesme i veselja nije nedostajalo niti u jednom trenutku, poručili su organizatori.

Rezultati 1/8 finala:

Pizzeria Na piketu - MNK Gorovo 6:2

CB Manhattan - Žuti mravi 2:0

Via Butković transporti - ER Ružić & Daman 4:2

Franko i prijatelji - Alkoholiko keratil 5:2

Moreto & Konoba FKF - Stella Šijana 2:3

AMteam - CB Dominus & Carwash Kantrida 4:1

Okić Grupa & AO Trumić - Foto Kurti Mocca 1:1*

CB Extreme - MNE Recreativo 5:1

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...