Marko Pikec (RK Zamet): Spremno dočekujemo utakmicu protiv Spačve koja sigurno neće biti laka

Autor: Nikola Cvjetović 10.03.2022

rk_zamet_najava_spacva

- Čestitam Tinu Viskiću i Marku Pikecu na pozivu u juniorsku reprezentaciju Hrvatske koja se okuplja idući tjedan, svojim su radom to zaista i zaslužili i vjerujem da im je to odlična motivacija za daljnji rad, poručio je Babić.

Rijeka - U Centru Zamet održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena domaća utakmica 4. kola Paket24 Premijer lige - Lige za ostanak u kojoj rukometaši Zameta dočekuju ekipu Spačve, a koja će se održati 12. ožujka s početkom u 18 sati u centru Zamet. U dosad odigrana 3 kola Zamet je upisao dvije pobjede i jedan neodlučen susret. Zamećani trenutno dijele prvo mjesto Lige za ostanak s 15 bodova zajedno s ekipom Trogira od sveukupno 10 klubova.

- Želio bi čestitati Tinu Viskiću i Marku Pikecu na pozivu u juniorsku reprezentaciju Hrvatske koja se okuplja idući tjedan, svojim su radom to zaista i zaslužili i vjerujem da im je to odlična motivacija za daljnji rad. Što se tiče dosadašnjeg dijela Lige za ostanak možemo biti itekako zadovoljni s obzirom na to da smo upisali dvije pobjede i jedan neodlučeni susret proteklog kola u Dubravi. Čestitam još jednom treneru i igračima na tom osvojenom bodu s obzirom na to da više od polovica ekipe nije trenirala u tjednu uoči utakmice zbog viroze, a neki igrači su odigrali i utakmicu pod povišenom temperaturom, istaknuo je Vedran Babić, direktor RK Zamet.

- Spačva je protivnik koji je uvijek neugodan i moglo bi se reći da nam na domaćem terenu odgovaraju, ali moramo se kvalitetno pripremiti i na pravi način krenuti u utakmicu. Njihova trenutna pozicija na tablici sigurno nije mjerodavna jer imaju kvalitetnu ekipu koja u svojim redovima ima dosta iskusnih igrača. Svi ćemo biti u kadru u subotu i s pravim pristupom i prvenstveno sa željom kao u protekloj utakmici vjerujem da ćemo doći do 2 boda, obzirom da ćemo imati još više snage i taktičkih mogućnosti zbog dobrih treninga kroz ovaj tjedan, dodao je Marin Sorić.

- Vratili smo se svi nakon tjedan dana slabijeg treniranja zbog dosta bolesti u ekipi i spremno dočekujemo utakmicu protiv Spačve koja sigurno neće biti laka i u kojoj ćemo morati pružiti svoj maksimum. Uz ostvarenu pobjedu protiv Spačve sigurno bi bilo lakše u nastavku sezone i mirnije bi mogli ulaziti u utakmice koje nam slijede. Nama mlađim igračima nije baš lako igrati ovako teške utakmice s velikom odgovornošću, ali uz pomoć iskusnijih igrača i sugestija trenera ipak je nešto lakše igrati Ligu za ostanak u kojoj je svaki bod izrazito važan, zaključio je Marko Pikec.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...