Marko Pjaca vratio se u Dinamo

Autor: Sanja Tumara 03.07.2024

nk_rijeka_nk_osijek_2023_pjaca__1_ Foto: arhiva

"Sada je za mene došlo vrijeme za nove izazove, okrećem se budućnosti, a Rijeci želim sve najbolje i puno sreće", rekao je Marko Pjaca.

Rijeka – Marko Pjaca više nije igrač HNK Rijeka i karijeru će nastaviti u redovima GNK Dinamo koji je aktivirao klauzulu iz njegovog ugovora i otkupio krilnog ofenzivca koji je u prošloj sezoni nosio dres našeg kluba. Marko je u Rijeku stigao u rujnu prošle godine iz talijanskog velikana Juventusa, u svakom dodiru s loptom pokazao svoju igračku kvalitetu i dao značajan doprinos drugom mjestu u prvenstvu i plasmanu u finale SuperSport Hrvatskog kupa.

U dresu Rijeke odigrao je 31 utakmicu, od toga 27 u SuperSport HNL-u i četiri u SuperSport Hrvatskom kupu, zabio 7 golova i imao pet asistencija. Pjaca je dvostruki strijelac bio na utakmicama protiv Osijeka i Gorice, a po jedan pogodak dodao je još protiv Rudeša, Dinama i Gorice.

Nastupima u dresu Rijeke izborio je mjesto u reprezentaciji Hrvatske na Europskom prvenstvu.

– Htio bih se od srca zahvaliti HNK Rijeka, predsjedniku gospodinu Miškoviću, treneru Sopiću i cijelom stožeru, mojim suigračima, svim ljudima u klubu, navijačima i svima onima koji su bili uz cijelu ekipu i mene prošle sezone. Od prve sekunde sam se u Rijeci osjećao jako ugodno i davao sam sve od sebe za sto bolje rezultate kluba. Veliko hvala svima koji su vjerovali u mene, uz vašu podršku sam se ponovno vratio u dres reprezentacije i Rijeka će zauvijek u mojoj karijeri imati posebno mjesto. Sada je za mene došlo vrijeme za nove izazove, okrećem se budućnosti, a Rijeci želim sve najbolje i puno sreće, rekao je Marko Pjaca.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...