Marko Skender iz TSK Ravnogorac izborio normu za Olimpijske igre!

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 24.01.2022

marko_skender

Hrvatsku će tako u Pekingu predstavljati 11 hrvatskih sportašica i sportaša, od kojih je čak deset predstavnika Hrvatskog skijaškog saveza.

Ravna Gora - Nakon što smo prije nekoliko dana objavili da na Zimske olimpijske igre putuje Riječanka Lea Jugovac, stiže još lijepih vijesti, ovoga puta iz Ravne Gore! Na predstojećim Olimpijskim igrama u Pekingu Hrvatsku će predstavljati i Marko Skender, kao jedini muški natjecatelj u nordijskom skijanju. Sretnu vijest objavio je Trkački skijaški klub Ravnogorac koji su naglasili i da je ovime ostvaren put do ostvarenja ciljeva i sna svakog sportaša, uz naravno veliku pomoć osobnih sponzora: Tosidos, Big Bear Plitvice Nature Resort, ZAK Karlovac i Fischer Slovenija.

Marko Skender nastupit će u utrkama sprint slobodnim načinom, na 15 km klasičnim načinom i u ski maratonu 50 km slobodnim načinom s grupnim startom.

Osim Skendera, na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu nordijsko će skijanje predstavljati i Vedrana Malec i Tena Hadžić. Sportašice će nastupiti u disciplinama sprint slobodnim načinom, 10 km klasičnim načinom te u ekipnom sprintu, dok će Vedrana Malec nastupiti i u utrci na 30 km slobodnim načinom s grupnim startom.

Hrvatsku će tako u Pekingu predstavljati 11 hrvatskih sportašica i sportaša, od kojih je čak deset predstavnika Hrvatskog skijaškog saveza, objavio je Hrvatski olimpijski odbor.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...