Matuljska atletičarka i članica AK "Kvarner" Nicole Milić 12. u Europi

Autor: Nikola Cvjetović 09.08.2023

Nicole_Milic_i_njezina_podrska__obitelj__u_Jeruzalemu Nicole Milić i obitelj koja joj je na stadion u Jeruzalemu došla dati podršku

Milić uz osobni rekord do polufinala i 12. mjesta.

Matulji – Matuljka Nicole Milić, članica riječkog Atletskog kluba „Kvarner“ dvanaesta je u Europi! Na Europskom juniorskom prvenstvu u atletici u Jeruzalemu, Milić je rezultatom 54,81 zauzela šesto mjesto u svojoj skupini i 12. mjesto ukupno u utrci na 400 metara. Ona, ali i njezin trener Goran Pekić, zadovoljni su postignutim.

Nicole_Milic_i_trener_Goran_Pekic Nicole Milić i trener

- Izuzetno sam zadovoljna plasmanom, kao i s kvalifikacijskom utrkom. Istrčala sam osobni rekord koji mi je bio velika motivacija za polufinale. U polufinalu sam zeznula neke stvari, ali na kraju je ispalo dovoljno dobro. Naravno, mogla sam bolje, uvijek se može bolje, nikad nije idealno. Sport je borba i uvijek postoji mogućnost i želja za boljim rezultatom. Međutim, za mene je ovaj plasman velika stvar. Zahvalna sam što sam upravo u Izraelu otrčala svoj PB i za početak zadovoljit će me 12. mjesto, javila je Nicole Milić iz Jeruzalema u kojem se nalazi s trenerom.

- Velika podrška mi je na ovom prvenstvu bio trener, zahvaljujem mu od srca, ali i moja obitelj, koja je došla ovdje, kako bi me podržala na velikom i meni značajnom natjecanju. Hvala im svima, zaključila je Milić.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...