Mila Toto nova sportska direktorica Ženskog rukometnog kluba Zamet

Autor: Nikola Cvjetović 03.02.2024

zrk_zamet_mila_toto

Njezina igračka karijera služi kao temelj za njezinu ulogu sportske direktorice, gdje će nastaviti oblikovati budućnost Ženskog rukometnog kluba Zamet, poručila je Iva Lesjak, predsjednica ŽRK Zamet.

Rijeka - U VIP prostoru Centra Zamet, sinoć je predstavljena nova sportska direktorica Ženskog rukometnog kluba Zamet Mila Toto, koja je zamijenila dosadašnjeg sportskog direktora, Gorana Stašeka, koji je napustio funkciju zbog privatnih i poslovnih obaveza.

- Naša nova sportska direktorica, strast prema rukometu razvijala je od najranijih dana u našem klubu, a njezina izvanredna sportska vještina i predanost pridonijet će radu Ženskog rukometnog kluba Zamet. Kroz godine, Mila je bila ključna figura u mnogim ekipama, pridonoseći ne samo svojim individualnim sposobnostima već i stvaranju snažnog timskog duha. Njezina iskustva na terenu čine je izvorom inspiracije za mlade rukometašice koje gaje ambicije igranja profesionalnog rukometa. Njezina igračka karijera služi kao temelj za njezinu ulogu sportske direktorice, gdje će nastaviti oblikovati budućnost Ženskog rukometnog kluba Zamet, poručila je Iva Lesjak, predsjednica ŽRK Zamet.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...