Mobi Ri store pobjednik humanitarne Divlje vaterpolske lige na Biviju

Autor: Nikola Cvjetović 16.07.2023

divljaliga_vaterpolo_bivio

U organizaciji Empeduja Beach bara i uz podršku Vaterpolskog kluba Jadran Kostrena ovogodišnje je izdanje bilo posvećeno Ivanu Ferderberu, mladom riječkom pjevaču i vaterpolistu, koji se nalazi na oporavku nakon teške nesreće.

Rijeka - Pobjedom ekipe Mobi Ri store završila je Divlja vaterpolska liga na Biviju. U organizaciji Empeduja Beach bara i uz podršku Vaterpolskog kluba Jadran Kostrena ovogodišnje je izdanje bilo posvećeno Ivanu Ferderberu, mladom riječkom pjevaču i vaterpolistu, koji se nalazi na oporavku nakon teške nesreće.


Divlja liga okupila je četiri ekipe pa se igralo turnirskim sistemom, što je očito najviše odgovaralo ekipi Mobi Ri store, koja je pokazala i zavidno vaterpolsko znanje, ali i vrhunsku fizičku pripremljenost, bez problema su izdržali sve napore igravši iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje. Na kraju su ostvarili sve tri pobjede, što im je i donijelo prestižnu titulu pobjednika.
Drugo mjesto pripalo je ekipi Herceg plivao, momčad što na Biviju tradicionalno slovi favoritima za pobjedu pokleknula je na posljednjoj stepenici, poraz od Mobi Ri stora na kraju ih je koštao ukupne pobjede.


Treće mjesto pripalo je Dobrim ribama, jedina žensko-muška ekipa na turniru možda je mogla i do kvalitetnijeg plasmana da u prvoj utakmici nije tijesno poražena od kasnijih pobjednika.
Od kotizacija i donacija na Biviju je prikupljeno 183 eura, što je novac koji će biti priložen dosadašnjim akcijama za Ivana Federbera.


Inače, osim prekaljenih vaterpolista ovogodišnja Divlja liga imala je i svoje „ambasadore“, vaterpolsko-humanitarno druženje na Biviju nisu propustili niti Mislav Vrlić i Ivan Močinić.

Rezultati:
Mobi Ri store – Dobre ribe 4:3
Herceg plivao – Veterani 6:2
Mobi Ri store – Veterani 5:2
Herceg plivao – Dobre ribe 8:6
Veterani – Dobre ribe 2:8
Mobi Ri store – Herceg plivao 8:4
Poredak: 1. Mobi Ri store, 2. Herceg plivao, 3. Dobre ribe, 4. Veterani.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...