Momčad HMNK Rijeka treba pomoć - podršku s tribina Dvorane mladosti u osmini finala Kupa

Autor: Nikola Cvjetović 30.11.2023

hmnk_rijeka_aurelia_2023__31_

Momčad HMNK Rijeka u nedjelju (3. prosinca) s početkom u 16,30 sati u Dvorani mladosti na Trsatu igra utakmicu 1/8 finala Hrvatskog malonogometnog kupa protiv MNK Šibenik 1983.

Rijeka - Momčad HMNK Rijeka u nedjelju (3. prosinca) s početkom u 16,30 sati u Dvorani mladosti na Trsatu igra utakmicu 1/8 finala Hrvatskog malonogometnog kupa protiv MNK Šibenik 1983.

- Naš protivnik u 1/8 finala je Šibenik koji je aktualni viceprvak kupa. Šibenik je na prošlom FINAL 8 turniru na penale prvo u 1/4 finalu izbacio tada domaćina turnira i aktualnog prvaka Hrvatske Futsal Dinamo, da bi nakon toga ponovno na penale u polufinalu izbacio makarsko Novo Vrijeme. Na kraju su ipak u finalu izgubili od Futsal Pule, ali ovaj doseg je zaista hvalevrijedan. Iako Šibenik u prvenstvu za sada ne igra na očekivanom nivou, sigurni smo da će se oni dizati i da će minimalno osigurati kvalifikacije za Supersport HMNL. Nakon 5:5 u ludoj prvenstvenoj utakmici koju smo prije tri vikenda odigrali u Šibeniku, očekuje nas drugi dvoboj sa Šibenikom, ovaj puta pred našom publikom koja će nas nadamo se nositi do za nas povijesnog prvog plasmana na FINAL 8 turnir HMNK, poručili su iz riječkog kluba, a igrač Loren Radić je dodao.

- Siguran sam da nas čeka borba za svaki centimetar terena, mi ćemo se dobro pripremiti i nadam se pobjedi s kojom ostvarujemo jedan od ciljeva kluba ove sezone. Pozivamo sve naše navijače i ljubitelje futsala da nam dođu pružiti podršku koja će nam sigurno trebati, rekao je Radić.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...