Na međunarodnom natjecanju u Dubaiju, plivačice KSP Primorje Aqua Maris osvojile brojne medalje

Autor: Marina Pauletić 20.12.2022

ksp_primorje

Međunarodno natjecanje u umjetničkom plivanju u Ujedinjenim je Arapskim Emiratima ugostilo je 18 klubova.

Dubai/Rijeka - Na međunarodnom natjecanju „Doubled sports international artistic swimming championship 2022“ u Dubai-u sudjelovalo je ukupno 18 klubova iz devet država. Plivačice KSP Primorje Aqua Maris vratile su se s tri zlatne, dvije srebrne i dvije brončane medalje.

Rezultati

U kategoriji 10 i mlađe, 5.mjesto solo je osvojila Marija Prokhorenko. U kategoriji Mlađe juniorke (13-15 godina) solo 5. mjesto je osvojila Katja Bedić, a 6. mjesto Paula Biagini. U duetu su 3. mjesto osvojile također Katja Bedić i Paula Biagini. U timu su 1. mjesto osvojile Katja Bedić, Paula Biagini, Rita Rančev, Ena Peričić, Mia Cvijić, Tina Račić, Klara Vidas i Vita Pavletić. U kombinaciji 1. su mjesto osvojile Katja Bedić, Paula Biagini, Rita Rančev, Ena Peričić, Mia Cvijić, Tina Račić, Vita Pavletić i Nastasija Gardijan.

U kategoriji seniorke solo 2. je mjesto zauzela Matea Butorac, 4. Petra Premuš, 5. Mia Segarič, a 6. mjesto Tia Elena Fućak. U duetu 2. su mjesto osvojile Petra Premuš i Tia Elena Fućak, a 3. mjesto Mia Segarič i Dora Stanković. Kao tim 1. su mjesto osvojile Magdalena Radovčić, Petra Premuš, Tia Elena Fućak, Maja Mrakovčić, Nora Ljubetić, Mia Segarič, Dora Stanković i Leonarda Zec.

Našu su ekipu pratile trenerice Valeria Petrachina i Anastasiia Arkhipovskaia koja je kao peterostruka svjetska prvakinja u nedjelju držala Masterclass za plivačice klubova koji su sudjelovali na natjecanju.

Osim za plivačice, ovo je natjecanje bilo veliko iskustvo i za naše sutkinje Miu Maček, Sanju Pavić i Aleksandru Saršon Pezelj, koje su se okušale u suđenju drugih država i velikom broju prijavljenih rutina. Vrhovna sutkinja natjecanja bila je Marija Šavko.

Nakon dva dana odmora, plivačice nastavljaju svoje pripreme za Hrvatski sinkro kup koji ih očekuje u ožujku u Zagrebu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...