Nediljko Labrović: Ponosan sam što sam dio reprezentacije

Autor: Marina Pauletić 06.03.2023

labrovic_nediljko_hnk_rijeka

Uz Labrovića među vratnicama su pozvani Dominik Livaković i Ivica Ivušić.

Rijeka - Nediljko Labrović ponovo je dio reprezentacije Hrvatske. Vratar Rijeke pozvan je u izabranu vrstu za nadolazeće utakmice u kvalifikacijama za EURO protiv Walesa i Turske što su na rasporedu u ožujku. Uz Labrovića među vratnicama su pozvani Dominik Livaković i Ivica Ivušić.

Hrvatska će u nadolazećem periodu odmjeriti snage protiv Walesa (Split, 25. ožujka) i Turske (Bursa, 28. ožujka). Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedjeljak, 20. ožujka u 12:30 sati u Splitu.

– Ponosan sam što sam dio reprezentacije, drago mi je da se prate trud i rad koji ulažem svakog dana na treningu i utakmicama, rekao je Nediljko Labrović koji u posljednje vrijeme odlično brani i jedan je od važnih kotačića u dobrim rezultatima Rijeke u drugom dijelu sezone.

– Već samo jednom rekao, ali mogu ponoviti. Rijeka je sjajna sredina, grad je odličan, klub je sjajno organiziran. Hvala svima u klubu na podršci, suigračima, stručnom stožeru, mojim kolegama vratarima s kojima radim, a posebno treneru vratara Gojku Mrčeli s kojim radim svaki dan na treninzima i kojem idu velike zasluge za moj napredak. Nikad nije bitan samo pojedinac, uvijek je cijela ekipa koja na kraju izbaci pojedinca. Ovo je dobar pokazatelj i smjernica za dalje, da nastavim još jače raditi, rekao je Labrović.

– Zadovoljan sam i ponosan što sam dio reprezentacije. I naravno, vjerujem u dobre rezultate protiv Turske i Walesa. Reprezentacija je ostvarila sjajan rezultat na Svjetskom prvenstvu, sad moramo nastaviti dalje nizati dobre rezultate, rekao je Labrović.

Ostali igrači na popisu su:
- braniči: Domagoj Vida, Borna Barišić, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Martin Erlić, Josip Šutalo;
- vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Luka Sučić;
- napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Mislav Oršić, Marko Livaja, Petar Musa.

Pretpozivi: Ivo Grbić, Kristijan Jakić, Dion Drena Beljo, Dario Špikić.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...