Nediljko Labrović pozvan u reprezentaciju Hrvatske, Matiji Friganu pretpoziv

Autor: Marina Pauletić 22.05.2023

frigan_hnk_rijeka-58402 Foto: arhiva

Labrović ove sezone brani u odličnoj formi i jedan je od najboljih pojedinaca u ekipi Rijeke.

Rijeka - Nediljko Labrović pozvan je u reprezentaciju Hrvatske za nadolazeću završnicu Lige nacija, dok je Matija Frigan dobio pretpoziv.

Labrović ove sezone brani u odličnoj formi i jedan je od najboljih pojedinaca u ekipi Rijeke, dok Frigan također igra u odličnoj formi i trenutno je drugi strijelac SuperSport HNL-a s 14 postignutih golova.

– Drago mi je što sam ponovo dio reprezentacije i radujem se završnici Lige nacija. Vjerujem da smo spremni napraviti dobar rezultat, reprezentacija već kontinuirano ostvaruje velike uspjehe i sam plasman na završnicu Lige nacija je već potvrda kvalitete, a na nama je da napravimo sve da probamo izboriti finale, rekao je Nediljko Labrović, kapetan Rijeke.

nk_rijeka_nk_istra_2023_rujevica_nediljko_labrovic Foto: arhiva

Zadovoljstvo pretpozivom nije krio ni Matija Frigan.

– Jako mi je drago zbog pretpoziva, ovo je još jedan korak u mojoj karijeri i potvrda dobrog i kvalitetnog rada. Na meni je samo da nastavim dalje davati svoj maksimum na svakom treningu i svakoj utakmici. Drago mi je da smo ovu dugu i tešku sezonu na kraju okončali plasmanom u Konferencijsku ligu, ovaj pretpoziv u reprezentaciju je samo šlag na tortu, rekao je Matej Frigan.

Hrvatska na završnici u Rotterdamu u polufinalu igra protiv Nizozemske 14. lipnja. Finale i utakmica za treće mjesto na rasporedu je 18. lipnja, finale se igra u Rotterdamu, a utakmica za treće mjesto igra se u Enschedeu.

Okupljanje reprezentacije predviđeno je u ponedjeljak, 5. lipnja u Zagrebu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...