Nediljko Labrović pozvan u reprezentaciju: Poziv je veliko priznanje za mene, ali i cijeli klub

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 16.05.2022

labrovic_nediljko_hnk_rijeka

Nediljko Labrović se našao u izabranom društvu za nadolazeće utakmice Lige nacija.

Rijeka - Novi tjedan nije mogao početi bolje za Nediljka Labrovića, vratara Rijeke. Labrović je dobio poziv za reprezentaciju Hrvatske i bit će dio izabrane vrste u nadolazećim utakmicama Lige nacija. Ponedjeljak iz snova.

"Na početku hvala svima na čestitkama. Puno mi znači što stižu iz svih dijelova Hrvatske, posebice iz mog Sinja. Vidio sam da ovo sve jako puno znači i mojoj obitelji koji su presretni zbog mene, kad vidiš koliko je ljudima drago zbog toga onda ti to još više znači", rekao je Nediljko Labrović koji se našao u izabranom društvu za nadolazeće utakmice Lige nacija.

"Poruka da sam dobio poziv stigla je ujutro, moram priznati da je i meni trebalo neko vrijeme da mi to sve “sjedne”. Nakon što je stigao poziv za reprezentaciju, spavanje više nije bila opcija. Naravno da sam presretan zbog poziva. Imamo dobru sezonu iza sebe, borili smo se za najviše pozicije, čeka nas još finale Kupa", rekao je Labrović.

"Želim se ujedno zahvaliti svima u klubu, jer ovo je moj osobni, ali i uspjeh kluba. Hvala suigračima, mojim kolegama vratarima, stručnom stožeru, te posebno treneru vratara Gojku Mrčeli s kojim radim svakim dan i koji je sigurno među najzaslužnijima za napredak. Rijeka je sjajna sredina, grad je odličan, klub je sjajno organiziran. Hvala svima u klubu na podršci, suigračima, stručnom stožeru, mojim kolegama vratarima s kojima radim, a posebno treneru vratara Gojku Mrčeli s kojim radim svaki dan na treninzima i kojem idu velike zasluge za moj napredak", doddao je Labrović.

Hrvatsku u nadolazećem periodu očekuju ogledu protiv Austrije (Osijek 3. lipnja), Francuske (Split, 6. lipnja), Dansku (Kopenhagen, 10. lipnja) i Francuske (Pariz, 13. lipnja).

"Mislim da ova reprezentacija može jako puno, što je i pokazala proteklih godina. Upravo zato vjerujem u dobre rezultate u Ligi nacija. Osobno sam presretan što ću biti dio svega, osjetiti atmosferu. Naravno, nitko sretniji od mene ako dobijem priliku, kad god zatreba ja sam spreman".

Zanimljiv je podatak da trojac na golu u reprezentaciji Hrvatske dolazi iz redova HNL-a.

"Na početku moram reći da mi je drago što ću moći trenirati s Livakovićem i Ivušićem, radi se prije svega o odličnim dečkima i naravno sjajnim vratarima. Mislim da činjenica da su tri vratara iz HNL-a dovoljno govori o tome da je liga napredovala. Za mene u ovom trenutku vrijedi jednostavno pravilo, a to je da moram nastaviti naporno raditi i trenirati, kako u Rijeci, tako i za vrijeme boravka s reprezentacijom", zaključio je Nediljko Labrović.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...