NK "Halubjan" gradi priču na "krilima" mladosti: U klub stigli Niko Pučić i Niko Jerković

Autor: Nikola Cvjetović 01.08.2023

Niko_Pucic_NK_Halubjan Foto NK Halubjan

Popis trenera Elvisa Brajkovića sve je duži.

Viškovo – Redovi Nogometnog kluba Halubjan sve su jači mladim snagama. Trener Elvis Brajković na svoj je popis dodao je i Niku Pučića koji će u narednoj sezoni tražiti svoj seniorski debi. Riječ je o 17-godišnjaku koji u redove kluba iz Viškova stiže iz Orijenta, za čije je juniore prošle sezone igrao 1. NL NS Rijeka i premoćno osvojio naslov prvaka, ugradivši u taj podvig i 6 pogodaka. Ovaj vezni igrač je prije par mjeseci sudjelovao u kvalifikacijama za ulazak u Prvu HNL juniora, no Orijent je u konačnici poražen od zagrebačke Kustošije.


- Bogato iskustvo Niko nosi i iz pionira i kadeta Rijeke s kojima je igrao Prvu HNL, a mi mu želimo da kvalitetne igre pruža i u redovima naše seniorske ekipe! – poručili su iz Uprave kluba.


Osim Nike Pučića, stigao je i Niko Jerković. Ovaj desni bek omladinsku je školu prolazio u redovima Kozale, Rijeke, Opatije i Lokomotive. U riječkoj Lokomotivi prošle sezone igrao je i za kadete i za juniore, a iduće će sezone također tražiti svoj seniorski debi u redovima „Halubjana“.

Niko_Jerkovic_NK_Halubjan


pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...