NK Halubjan počeo s pripremama

Autor: Portal Torpedo 17.07.2024

nk_halubjan_pripreme_2024 Foto: NK Halubjan

Predsjednik Sanjin Vranković, član IO kluba Aleks Buvač te sportski direktor Kristijan Štimac poželjeli su ekipi uspješan početak druge uzastopne sezone u 3. HNL - Zapad, uz što manje ozljeda.

Viškovo - Živa u termometru pokazivala je 35 stupnjeva Celzija, a trener Marko Čop uz pomoćnike Marka Lukačića i Denija Bedenika na prvom je ovoljetnom treningu okupio seniorsku ekipu i krenuo s pripremama za sezonu 2024./2025.

Seniorima su se obratili predsjednik Sanjin Vranković, član IO kluba Aleks Buvač te sportski direktor Kristijan Štimac, poželjevši im uspješan početak druge uzastopne sezone u 3. HNL - Zapad uz što manje ozljeda.

U odnosu na prošlu sezonu, u redovima seniora neće biti Marija Jurkovića, Lovre Mikulice, Mirka Valenčića, Ivana Kovačića, Dine Šarkovića i Kristijana Flega kojima se zahvaljujemo na dosadašnjem angažmanu u klubu, a novi igrači su Karlo Šneler, Antonio Ivić i Martin Bogdanić. Uz navedene, za svoje mjesto u ekipi pokušat će se izboriti i Kristijan Lasić, Marko Mijatović, David Mulvaj, Kristijan Kurti te Marko Perić.

Uz njih, prve krugove po travnjaku Brnasa danas su odradili Legac, Grgurev, Hunčak, Franković, Radošević, Paškvan, Šimić, Weitzer, Stojković, Šarić, Pučić, Kovačević i Marot, te naši igrači iz omladinske škole Jerković, Milih, Jovanović, Paurević, Markanović i Žgela, dok su opravdano odsutni bili Dedić, Mandić, Vuk, Ciglar i Kučinić.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...