Nogometaši Krka na Kantridi traže prolaz u Drugu ligu

Autor: Nikola Cvjetović 16.06.2023

nk_grobnican_nk_krk_2022__1_

Uzvratni susret protiv Zagorca zakazan je u subotu u 17,30 sati. Trener Krka Igor Tkalčević poziva ljubitelje nogometa na kultnu Kantridu.

RIJEKA - Nogometaši Krka u subotu na Kantridi (17,30 sati) igraju uzvratni susret kvalifikacija za ulazak u Drugu ligu protiv Zagorca iz Krapine. Prva utakmica u Krapini završila je bez golova. Nogometaši trenera Igora Tkalčevića ostavili su dobar dojam, međutim, propustili su realizirati nekoliko šansi u prvom ogledu. Sada se s pravom nadaju da će na terenu bliže svojoj kući doći do realizacije.

- Imamo povijesnu priliku da se zlatnim slovima upišemo u povijest NK Krk. Ovo je odlična prilika za mlade igrače, koje čine našu momčad. Svjesni su prilike koja im se pruža u ovim utakmicama i jako su motivirani. Već samo osvajanje trećeligaškog zapad za nas je bio uspjeh, a sve ovo dolazi kao dodatni bonus. Jedva čekamo da izađemo na kultnu Kantridu, na kojoj smo odradili trening, i da damo maksimum. Očekujem malo drugačiji nogomet od onoga u Krapini jer smo domaćini - treba zabiti gol. Pozivam sve ljubitelje nogometa i NK Krk da nas dođu podržati - rekao je trener Krka, Tkalčević.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...