Nogometaši Rijeke krenuli za Stockholm

Autor: Andrea Načinović 27.07.2022

hnk_rijeka-10279

Rijeka na gostovanje odlazi s vjerom da može nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice (1:2) i na taj način izboriti plasman u idući krug natjecanja.

Rijeka - Nogometaši Rijeke otputovali su za Stockholm gdje ih u četvrtal očekuje uzvratni susret drugog pretkola Konferencijske lige protiv Djurgardensa (Maxsport 2, 19 sati).

Rijeka na gostovanje odlazi s vjerom da može nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice (1:2) i na taj način izboriti plasman u idući krug natjecanja. Riječani će večeras, u terminu utakmice od 19 sati, trenirati na Tele 2 Areni.

– Spremni smo da idemo do kraja, ako treba i 120 minuta za prolaz. Treba spriječiti lopte iza obrane, dobro traže dubinu i hoće igrati na posjed. Mislim da ćemo naći pravo rješenje da se suprostavimo, rekao je Andrija Vukčević.

– Čeka nas druga utakmica, vjerujem drugačija od prve u kojoj smo možda dali malo previše respekta. Dobra stvar je što nema više gola u gostima i idemo po prolaz, rekao je Ivan Smolčić.

Na put su krenuli Adrian Liber, Alen Halilović, Andrija Vukčević, Anton Krešić, Bernard Karrica, Denis Bušnja, FIlip Braut, Haris Vučkić, Ivan Lepinjica, Ivan Smolčić, Jorge Obregon, Lindon Selahi, Mario Vrančić, Martin Zlomislić, Matej Vuk, Mateo Pavlović, Matija Frigan, Nediljko Labrović, Nikita Vlasenko, Pablo Alvarez, Prince Ampem, Roko Juriši i Veldin Hodža.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...