Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Kopar, predstavljaju dresove s potpisom Zigman i novog pivskog sponzora

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 07.07.2022

grupna_hnk_rijeka FOTO: HNK Rijeka

Ulaz na utakmicu protiv Kopra je besplatan, a za ovaj ogled bit će otvorena samo zapadna tribina. Ulazi na stadion otvaraju se od 19 sati.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u subotu od 20 sati na stadionu HNK Rijeka, predvođeni Draganom Tadićem i Faustom Budicinom, odigrat će posljednju pripremnu utakmicu protiv Kopra i ujedno se predstaviti riječkoj publici uoči početka nove sezone.

Iza riječkih nogometaša naporan je period priprema odrađen u Rijeci i Kranjskoj Gori i u idućih sedam dana na rasporedu je završni period priprema za početak sezone i gostovanje kod Šibenika (subota, 16. srpnja, 21 sat) u prvom kolu prvenstva.

Uz predstavljanje nove momčadi, navijače Rijeke u subotu očekuje i predstavljanje dresa za novu sezonu kojega je dizajnirao svjetski priznati riječki modni kreator Juraj Zigman. Djelić dizajna navijači su imali priliku vidjeti u predstavljanju Alena Halilovića, a u subotu će svoju promociju imati obje garniture, domaća i gostujuća.

Dres će se moći kupiti u fan shopu na stadionu uoči utakmice, a cijena novog dresa je 500 kuna. Svi prošlosezonski članovi moći će kupiti dres uz 20 posto popusta uz predočenje članske iskaznice.

Za svoje navijače, HNK Rijeka u subotu priprema još jedno iznenađenje, riječka publika u novoj sezoni moći će na tribinama uživati u proizvodima novog pivskog sponzora kojeg ćemo predstaviti u subotu.

Ulaz na utakmicu protiv Kopra je besplatan, a za ovaj ogled bit će otvorena samo zapadna tribina. Ulazi na stadion otvaraju se od 19 sati. Pješčani parking otvoren je do popunjenja kapaciteta, a Livestreama utakmice neće biti.

Upravo zato iz kluba pozivaju sve da im se pridruže u subotu, da zajedno isprate bijele u novu sezonu – Rijeku na riječki pogon.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...