Novi poraz na Rujevici: Osijek s tri gola ostavio Rijeku na dnu ljestvice

Autor: Portal Torpedo 10.09.2022

Novi poraz na Rujevici: Osijek s tri gola ostavio Rijeku na dnu ljestvice

Premijera Sersea Cosmija na klupi Rijeke nije prošla po planu iskusnog talijanskog trenera.

Rijeka - Nakon večerašnjeg uvjerljivog poraza od Osijeka, nastavljena je agonija na Rujevici. Naime, nogometaši Rijeke niti devetu utakmicu u nizu nisu uspjeli uzeti niti bod, dok je Osijek uspio zabiti čak tri gola. Premijera Sersea Cosmija na klupi Rijeke nije prošla po planu iskusnog talijanskog trenera.

Prvi pogodak na utakmici postigao je Ramon Mierez u 36. minuti nakon čega su uslijedila dva gola Mije Caktaša u 44. i 62. minuti za potvrdu osječke pobjede. Osijek se sada popeo na četvrto mjesto tablice, dok je Rijeka nakon prvog kvartala prvenstva čvrsto na dnu. Kompletno prvo poluvrijeme prošlo je u znaku dominacije Osijeka, no početkom drugog dijela Rijeka je djelovala nešto bolje. Riječani su uspijevali kontinuiranim posjedom doći u napad, ali nedostajalo im je preciznosti u završnici. Najbolju priliku imao je Đuričin, koji je krajem prvog dijela nakon ubačaja iz kornera zatresao stativu.

Za kraj dodajmo da je Armada napustila tribine prije samog završetka utakmice, a negodovanje navijača čulo se sa svih tribina...

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...