Nyiregyhaza Spartacus prvi test na austrijskim pripremama

Autor: Marina Pauletić 09.07.2024

hnk_rijeka_schladming_trening_ Foto: arhiva

Ono što je izvjesno je da na raspolaganju neće biti Lindon Selahi i Bruno Goda koji su još uvijek na tretmanu kod fizioterapeuta.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u srijedu 10. srpnja od 11 sati na stadionu SV Union HAUS/Ennstal u Haus im Ennstalu odigrat će treću pripremnu utakmicu uoči početka nove sezone i prvu na pripremama u Austriji. Suparnik Bijelih bit će novi mađarski prvoligaš FC Nyiregyhaza Spartacus koji se također nalazi na pripremama u Štajerskoj.

Trener Željko Sopić uoči polaska u Schladming najavio je da će pripremne utakmice koje će njegova momčad odigrati u ovom dijelu priprema iskoristiti za uigravanje budući da vrlo brzo slijede značajni ispiti u Europi i HNL-u.

Ono što je izvjesno je da na raspolaganju neće biti Lindon Selahi i Bruno Goda koji su još uvijek na tretmanu kod fizioterapeuta, te da će u konkurenciji za nastup, prvi u dresu Rijeke, biti novopridošli Ante Majstorović, iskusni središnji branič koji će pojačati konkurenciju uz Stjepana Radeljića i Niku Galešića, ali i mladih Duju Dujmovića, Brunu Burčula, Roka Valinčića i Lovru Kitina.

Utakmicu protiv Nyiregyhaza Spartacusa bit će moguće pratiti u izravnom prijenosu na kanalu MAXSport 1 i u live streamu na klupskom YouTube kanalu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...