Obavijest o prodaji ulaznica za utakmicu na Rujevici: Rijeka - Lille

Autor: Nikola Cvjetović 18.08.2023

HNK_Rijeka_17_8_2023__6


Zaštićeni period prodaje za vlasnike kompleta ulaznica i članove koji mogu kupiti svoje mjesto trajat će od petka 18. kolovoza do srijede 23. kolovoza (uključujući i srijedu).

Rijeka - Nogometaši Rijeke dočekuju LOSC Lille (Stadion HNK Rijeka, 31. kolovoza, 20.15 sati) u uzvratnoj utakmici play off-a Konferencijske lige.

Zaštićeni period prodaje za vlasnike kompleta ulaznica i članove koji mogu kupiti svoje mjesto trajat će od petka 18. kolovoza do srijede 23. kolovoza (uključujući i srijedu).

Zapadne blagajne rade od ponedjeljka do petka 16 do 21 sat.

Online ulaznicu možete kupiti https://www.ulaznice.hr/web/subscribers

U zaštićenom periodu ulaznice kupuju isključivo vlasnici kompleta ulaznica.

Za kupnju na blagajni stadiona obvezno je predočiti komplet ulaznica i člansku iskaznicu (dovoljna je i slika na telefonu), te jedna osoba može kupiti ulaznice za više vlasnika kompleta. Ujedno, potrebno je imati važeći dokument s fotografijom (osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola).

Slobodna prodaja počinje u četvrtak 24. kolovoza i tada preostala slobodna mjesta mogu kupiti članovi i nečlanovi HNK Rijeka.

Slobodna prodaja biti će dostupna online na portalu ulaznice.hr i prodaja će biti aktivna do četvrtka 31. kolovoza do 18 sati.

Godišnje komplete ulaznica i članske iskaznice, izdane nakon 12. srpnja, moguće je preuzeti isključivo na info pointu stadiona. Radno vrijeme info pointa je od ponedjeljak do petka od 9 do 16 sati, te na dan utakmice tri sata prije početka susreta.

U slučaju da niste u mogućnosti preuzeti kartice javite se na podrska@nk-rijeka.hr

Radno vrijeme blagajni:

Petak (18. kolovoza) – 16 do 21 sat
Subota (19.kolovoza) – 9 do 13 sati
Nedjelja (20.kolovoza) – HNK Rijeka-NK Lokomotiva: zapadne blagajne od 17 sati, istočna od 18 sati
Ponedjeljak-petak – 16 do 21 sati

Cijena ulaznica

cijena_ulaznica_1
cijena_ulaznica_2
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...