[FOTO] Održan 19. međunarodni judo turnir – Sv. Vid

Autor: Marina Pauletić 10.06.2024

judo_turnir_sveti_vid_rijeka__18_

Ove godine natjecanje je okupilo 668 takmičara koji su predstavljali 52 kluba iz devet različitih zemalja.

Rijeka - U subotu, 8. lipnja u Centru Zamet u organizaciji Judo kluba Rijeka održan je 19. Međunarodni Judo turnir „Sveti Vid“. Ove godine natjecanje je okupilo 668 takmičara koji su predstavljali 52 kluba iz devet različitih zemalja.

Prigodne govore na početku natjecanja uputili su predsjednik Judo kluba Rijeka Leonardo Bressan, predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac te gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, koji je i službeno otvorio takmičenje. Tajnik Judo kluba Rijeka Slaviša Bradić obavio je tradicionalni judo pozdrav, rei.

judo_turnir_sveti_vid_rijeka__17_

Gradonačelnik Filipović zaželio je dobrodošlicu natjecateljima u Rijeku, na takmičenje koje nosi naziv zaštitnika našega grada, svetoga Vida. Podsjetio je kako je Rijeka uspješan domaćin brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima.

„Svjesni uprave te činjenice, kontinuirano ulažemo u sportsku infrastrukturu, kako bismo našim sportašima, kako onim profesionalnim, tako i onim rekreativnim, pružili najbolje moguće uvjete za bavljenje sportom u našem gradu. Uvijek nam je velika nam je čast ugostiti toliko talentiranih mladih sportaša koji su došli iz različitih dijelova Europe kako bi se natjecali, učili jedni od drugih i promovirali duh fair playa i prijateljstva, temeljnih vrijednosti juda, ali i sporta općenito“, poručio je gradonačelnik Filipović.

judo_turnir_sveti_vid_rijeka__4_

„Naš klub u ukupnom poretku osvojio je odlično četvrto mjesto te ovim putem čestitamo svim natjecateljima i natjecateljicama na dolasku i uloženom trudu. Iznimno smo zadovoljni ovogodišnjom organizacijom, svake godine trudimo se poboljšati kvalitetu i našim gostima pružiti pravi sportski ugođaj“, ističu u Judo klubu Rijeka.

pocket icon

Judo turnir Sveti Vid RijekaJudo turnir Sveti Vid Rijeka

Više sa portala torpedo.media ...